Update

Update

Beste vrienden,

Van harte gefeliciteerd met een nieuw jaar! Ik wens je toe dat je je voornemens voor dit jaar in praktijk zal brengen!

Graag vertel ik je over mijn afgelopen jaar en over mijn werk met Opportuun Coaching.

Coaching
Met mijn bedrijf Opportuun Coaching heb ik een erg mooi jaar gehad. Met wel 15 mensen mocht ik een coachtraject aangaan. Ik heb me verwonderd over de bijzondere resultaten die mijn klanten behaalden. Ik ben dankbaar voor wat ze met me deelden en trots op wat ze bereikt hebben. Er werden studietaken afgerond, inzichten opgedaan, knopen doorgehakt, planningen gemaakt en gehouden, nieuwe paden ingeslagen, er werd gereflecteerd, een burnout voorkomen en er werden successen gevierd.

Persoonlijk
In 2015 hadden mijn man en ik het goede voornemen ons te gaan oriënteren op een koopwoning. Zo gezegd, zo gedaan en nu wonen we met veel plezier in een gezinswoning in Wageningen. Omdat ik 2 dagen in de week werk, heb ik volop tijd om me te verwonderen over de ontwikkeling van onze dochter Eva. In de bijlage staat een foto van ons gezinnetje. Die foto zal al snel verouderd zijn want Bart en ik zijn in verwachting van ons tweede kindje. We hopen begin juni kennis met haar te maken.

Ook komend jaar zal ik me weer inzetten om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Als je een doel hebt waar je maar niet mee verder komt of je kent iemand die dat heeft, neem dan contact met me op.

Zoek me eens op op facebook, op www.facebook.com/opportuun vind je leuke updates van mijn werk.

Een goed en gezegend jaar gewenst!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *