Jarig en focus op young professionals

Jarig en focus op young professionals
Hallo!

Opportuun Coaching is jarig! Vier jaar geleden stapte ik het KvK kantoor binnen. De meneer achter het bureau vroeg me of ik wel echt nù wilde beginnen, wijzend op mijn zeven maanden zwangere buik. Maar ik kon geen reden bedenken waarom ik, onder welke omstandigheid dan ook, niet met iets nieuws zou beginnen.

Vertel eens, Jedidja, hoe is dat eigenlijk zo gekomen?
O, dat wil ik je wel vertellen.

Toen ik in de psychiatrie werkte, merkten mijn collega’s op dat de cliënten die ik begeleidde sterke progressie boekten. Voorzichtig begon ik erover te dromen verder te gaan als coach. Toen ik dat voor het eerst uit durfde spreken, vroegen meteen twee mensen of ik hen dan zou willen coachen. Ik dacht dat het een grap was. Maar ze waren serieus, dus werd ik ook serieus. Toen die mensen blij en tevreden hun doelen behaald hadden heb ik Opportuun Coaching opgericht. En dat is nu 481 gesprekken geleden.

Focus Young Professionals

Met enorm veel plezier en passie heb ik de afgelopen jaren studenten gecoacht. In de afgelopen twee jaar kwamen daar ook een heel aantal young professionals bij. Ik merkte dat deze mensen vaak in hoog tempo verrassende resultaten behaalden. Ik heb daarom besloten me de komende tijd te richten op het coachen van young professionals.

Lees er meer over op www.opportuun.net
Ben jij of ken jij iemand die ook graag stappen wil zetten? Bel of mail me dan.

Persoonlijk

Met ons gezin gaat het goed. Op de foto vierden we dat Bart en ik vijf jaar getrouwd waren (afgelopen juni). Eva wordt al bijna vier, ze is een oplettend kindje dat ontzettend veel onthoudt. Nora is nu 1,5 en wij vermoeden dat ze op deze aarde is gezet om de boel op te schudden. Een enthousiaste ondernemer die we elke seconde in de gaten moeten houden.

Een vriendelijke handdruk en een stevige groet,

Jedidja van der Wolf – Jorritsma

 

P.S. Achter de schermen ben ik hard bezig met een nieuw project, daarover later meer!